Aquatica Diving Society

Любителски курсове

Scuba diver –  Началото на началото. Ако сте решили да станете водолаз и да се научите да се гмуркате, то това е вашият първи и най-важен курс. От тук ще започне вашата подготовка. Ще научите много интересни неща за анатомията, физиологията, физиката. Ще се запознаете с различните понятия и принципи, необходими ви за вашите подводни приключения. Ще правите упражнения, целящи да ви подготвят за престоя ви под вода. Ще са научите да осъществявате водолазни гмуркания, сигурно и безопасно*!

Цена на курса – 350 Евро

Записване

 

Advanced scuba diver – вие вече сте придобили опит в предишни гмуркания и това е логичната стъпка, напред, във вашето развитие. В този курс, ще надграждаме придобитите в първия курс умения. Ще работим върху подобряването на вашата навигация под водата, както и гмурканията на по-дълбоко*! Ще наблегнем на по-добрата плаваемост, безопасността и още много интересни нови умения**!

Цена на курса – 340 Евро

Записване

 


Завършилите успешно курс, получават международно признат сертификат от една от най-старите и влиятелни водолазни организации в света. Сертификата ви позволява, да извършвате водолазни гмуркания по целия свят, на дълбочина, определена от вашето достигнато ниво, при спазване на правилата за безопасност и местното законодателство.

Всички занятия се осъществяват под ръководството на сертифициран инструктор и при спазване на най-високи стандарти за безопасност!

*В цената на курса са включени всички учебни материали и екипировка, необходими за преминаването на курса!
** След края на всеки курс, се провежда тест, който определя нивото на усвояване на знанията и уменията от проведения курс!

Оставете ни име, фамилия и телефонен номер на електронната поща, а ние ще се свържем с вас още същия ден, за да уточним всички подробности!

Записване